SOLINOTES’ FILOSOFI

 

Solinotes er resultatet av en enkel ambisjon:
Å tilføre markedet en ny visjon som består av god humor, kreativitet og lekenhet.

Solinotes markerer starten på en mer fri og åpen parfymeverden, som ikke lenger tvinger deg til å begrense deg til kun én duft, men gir deg friheten til å velge akkurat det du måtte ønske.

EN GLEDESSPREDER

Solinotes er et parfymemerke preget av lekenhet, et fargesprakende uttrykk og ekstrakter av høy kvalitet. Solinotes appellerer til din kreative og lekne side med sine intet mindre enn 15 «noter» som gir deg muligheten til å være original. Hver Solinotes-duft er en tolkning av en musikknote. «Soli» – «sol» betyr «G» og viser til G-nøkkelen – og «notes» viser til noter, derav «Play your notes!».

EN NY PARFYMEOPPLEVELSE

Solinotes-parfymene er blitt spesielt utformet for å brukes alene eller i kombinasjon – for å skape en unik parfymesignatur. Takket være samlingen av 15 dufter kan det skapes en lang rekke kombinasjoner som passer ulik personlighet, stil og humor. Et enkelt konsept som gir hver kvinne frihet til å vise sitt særpreg!

SKJØNNHET FOR ALLE

Siden kvalitetsekstraktene ikke bare er forbeholdt prestisjeparfymer, tilbyr Solinotes et alternativ til de dyreste merkene takket være en enkel metode. Vi fjerner alt som er overflødig, og beholder det viktigste: en parfyme av høy kvalitet til en rimelig pris.

LITT SKRYT

Det er i byen Grasse og dens omegn vi velger de beste ekstraktene Solinotes-parfymene består av. Parfymene lages i Frankrike, på vår egen fabrikk, og utarbeides av gjenvinnbare ressurser. Omformingen skjer med miljøvennlige prosesser som oppfyller de strengeste krav til produksjon og lagring. Takket være vår unike fagkunnskap og partnerskapet med Frankrikes fremste parfymespesialister, er det i 83 år blitt produsert og solgt parfyme til hele verden.